Our involvement in this exciting new project stands as testament to the strength of our decade long support of and sponsorship to the Club with supply of essential equipment and material. It is also a positive result in the Club’s management toward creating commercial opportunity for their immediate needs and toward future expansion as part of the overall Master Plan.

The scope of the project essentially encompasses the construction of an additional 130m2 to both a ground and first floor level along with refurbishment of adjacent existing areas to dovetail into the new design. These new spaces create a ground floor Function & Dining area and a Member’s Deck area to level 1. With all new works occurring alongside and up to the existing structure the project team had to work hard to maintain the integrity of the building throughout the whole project life cycle.

Using contemporary Architecture and selection of finishes the final product serves both the locale and its patrons with a new level of excellence and enjoyment of the Club.