Following on from our work with the ACU through another department of their renewal program (see ACU Early Learning) our project team worked closely with the client through this 2 part project.
Beginning with the Child Psychology area and working within the heritage listed envelope of Building C in an “L” shaped layout our project
scope included internal partition/ceilings and services demolition, creation of new doorways and closing in of others within the heritage façade, construction of 5 new highly acoustically treated Consult rooms, secure store, reception and all associated data/electrical/mechanical upgrades to suit.

The team then moved to the next zone after the Department’s relocation to begin work on the
Adult Psychology area with a very similar format. With very constrained work environments due to the proximity of other learning areas, the special nature of the building and critically tight time frames, our success can be measured by the delight of our client with the end result.